středa 7. května 2008

Toronto a Niagarské vodopády,5550km


Protože máme rádi vysoké budovy, vydali jsme se do Toronta, podívat se na CN tower a na labutě s dlouhým krkem.



V Torontu jsme pobyli poměrně krátce, protože jsme neměli k dispozici příliš mnoho map, a vzhledem k dopravní špičce (ještě trošku horší než v Chicagu) se po městě nedalo moc slušně pohybovat.
Proto jsme vystoupili jen na CN Toweru, na který jsme nevylezli, protože Kanaďani jsou hrozní židi. Tak jsme se podívali aspoň ze spoda, a vrátili se rychle na parkoviště, protože nám tu ubíhalo židovské stání.



Po náročném vymotání se z Toronta jsme pokračovali dál na východ na Niagarské vodopády. Na místo jsme dojeli těsmě před osmou večer, což mělo nevýhodu, že už byla tma a výhodu, že jsme ušetřili hrozný prachy za parkování, protože už se nevybíralo



Na hraničním přechodě Niagara Falls (o kolik to zní líp, než třeba Dolní dvořiště:) jsme se vrátili zpět do USA, přesněji do státu New York. Na hranicích byli podstatně příjemnější, než při vjezdu do Kanady..Měli podstatně míň blbých otázek, poté so se dozvěděli, že za dva dny vypadneme, nás pustili.
A po šesti hodinách cesty...Home, sweet home, zpátky v Albany - 6035 km

3 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Maj u toho jezu šlajznu?

Unknown řekl(a)...

nemají ale mají tam docela pěknej přístup k vodě, takže se tam dá položit kanoe. Ale doporučoval bych spíš pálavu,nebo minimálně uzavřenou kanoii

Anonymní řekl(a)...

Myslím, že se blog ujal a můžeš ho vesele udržovat dále. Raděj teda s jiným názvem..