pondělí 28. dubna 2008

Savannah, 1850km


Protože má Bryanova žena Jannett v Savannah rodiče, navrhl nám Bryan, že bysme zde mohli přespat a ušetřit za kemp.
Přestože nabídka nebyla aktuální (platila předchozí týden, tento týden byli Jannettiny rodiče pryč), zachovali jsme Savannah jako cíl dalšího dne.
Bohužel se nám nedařilo najít kemp, takže jsme střídavě zastavovali, abychom chytli internet a střídavě zkoušely jednotlivé státní parky s obrovskými nápisy "Campground", abychom zjistili, že tím nápisem patrně myslí něco jiného, protože ubytovat se tam nedalo.
Tímto způsobem jsme pak strávili celou noc, až kolem šesté ráno se nám podařilo najít odlehlý plácek, kde jsme si sklopili sedačky a pár hodin se vyspali.
Mezitím nás jednou zastavila policie (člověk by nevěřil, že někomu může ve 4 ráno na prázdné křižovatce vadit, že někdo odbočí doleva z pravého pruhu), naštěstí jsme to ukecali, tak z toho nic nebylo.
V Georgii, Jižní a Severní Karolíně (A kdo ví kde všude ještě) mají podivný zákon - v neděli se nesmí prodávat v obchodě pivo... Jak jsme po půlnoci zjistili, tento zákaz platí i pro pondělí až do 7hod ranní:)

2 komentáře:

krata řekl(a)...

Bacha podle trajektorie brzo vrazíte do moře :-) Mimochodem, kde furt sháníte to připojení k internetu?

Unknown řekl(a)...

Trajektorii jsme zachovali, a vrazili jsme do moře (naštěstí tam byl zrovna most, takže jsme pak dojeli na ostrov.
V americe má každej druhej člověk wifi,a každej pátej nezašifrované wifi. Mimo to některé motely kolem dálnice mají taky volné připojení