pondělí 11. srpna 2008

Stručný úvod, aneb jak to všechno začalo

Už druhým rokem jsme mezi sebou plánovali jet do Rumunska. Nevěděli jsme sice pořádně co od toho očekávat, ale už fakt, že se jedná o Rumunsko, sliboval dobrou akci. S velkým potěšením jsem potom zjistil, že akci shodné destinace plánuje i Jeník s Vajclem. Shodli jsme se, že bychom mohli jet spolu, a už tři dny před odjezdem jsme se sešli a ujasnili si některá nedůležitá fakta jako např. jak tam pojedeme, kdo tam pojede, kdy to bude, na jak dlouho, kam, co tam budeme dělat, kde se tam dá nakoupit, apod.
Celkem samovolně a přirozeně jsme se rozdělili na dvě skupiny v poměru 5:4. V následujícím textu budou vystupovat jako organizační jednotky, proto jsem zvolil rozlišovací označení A a B. Nevyhověl jsem tímto skupině B, která se chtěla odlišit ještě více, a mít označení C, nebo alespoň Z. Je to proto, že by to ve čtenářovi mohlo vzbudit pocit, že je skupina A, pak dlouho nic, a pak nějaká další skupina. Není tomu tak, je skupina A, a hned za námi je skupina B (možná s nějakou malou mezerou, která ovšem nestojí za posun o celé jedno písmeno). Proto jim říkejme pouze „béčka“ a nekomplikujme označení ostatními písmeny abecedy.
Skupina A
- prof. Petr Kratochvíla
- Bc. Milan (autor) Krupa
- MUDr. Pavel Krupa
- Ing. Libor Vlaha
Skupina B
- Bc. Petr (Vajcl) Balcar
- Bc. Honza (Kanec) Neužil
- MVDr. Petra Viziová
- Bc. Ondra Zuntych
- Janka Zuntychová
Původně měla jet ještě dvojice holek, kterou nikdo neznal. Ta ale několik dní před odjezdem odřekla účast, po čase ji zase potvrdila, a několik hodin před tím, než jsme jim koupili lístky akci definitivně zrušila. Naštěstí vše dobře dopadlo, a jejich neúčast ani časté změny stanovisek organizaci akce nijak nenarušila.

Žádné komentáře: